Milieusystemen, roetfilter, EGR, NOX enz

Roetfilter verwijderen, wij kunnen dat voor u.
Wij adviseren u om ons statement te lezen, klik daarvoor hier
"Roetfilters zijn goed voor het milieu, laat daar geen misverstanden over bestaan."
Het roetfilter wordt ook wel DPF genoemd (Diesel Partikel Filter). Echter zijn er erg veel fabrikanten die niet de juiste aandacht schenken aan het doorontwikkelen van roetfilters. Ze gaan te vaak stuk door een niet goed functionerend systeem. Een nieuw filter is dan de enige oplossing en de kans op herhaling is erg groot.
Een kostenpost van gemiddeld 1700 euro!!
Wij kunnen u helpen een groot deel van deze kosten te besparen. Voor de meeste merken hebben wij software ontwikkeld waarmee we de werking van het roetfilter geheel uit kunnen schakelen. We verzorgen dit ook veel voor merkdealers en zelfs importeurs(!).
Het roetfilter uitschakelen en verwijderen wil zeggen:
Geen foutmeldingen
Geen storingscodes
Geen regeneratie
Extra bijkomende voordelen:
Verlengde onderhoudsinterval.
Geen olieverdunning meer door overmatig regenereren.
roetfilter aanpassingen Uitgebreidde diagnose vooraf
Voordat wij overgaan tot het verwijderen van het roetfilter zal er door ons altijd diagnose worden gesteld waarom het roetfilter niet goed functioneerd. Vaak zien wij dat er problemen in het motormanagement systeem zijn waardoor er geen regeneratie procedure wordt gestart. Het is altijd beter deze problemen op te lossen en het roetfilter systeem in takt te laten, maar soms is er geen andere oplossing. In een van onze nieuwsbrieven bespreken wij dit uitgebreidt. klik hier om deze nieuwsbrief te lezen.

Roetfilter (de)montagewerk
Het roetfilter wordt volledig leeggemaakt waarbij we tevens de noodzakelijke software modificaties uitvoeren. Voor het oog blijft het roetfilter aanwezig maar in praktijk is de werking ervan uitgeschakeld.
EGR problemen? Wij lossen ze op
"Onder de motorkap zitten veel systemen die er voor zorgen dat de uitlaatgassen zo schoon mogelijk blijven"
Een van deze systemen is het EGR systeem. Het systeem laat onder bepaalde omstandingheden uitlaatgassen opnieuw toe aan het inlaatsysteem, echter zorgt dit systeem vaak voor interne vervuilingen zoals te zien op de foto.
egr aanpassingen

Door een software aanpassing in het motormanagement systeem zijn wij in staat het vervuilingsproces een halt toe te roepen en voorkomen hiermee problemen in de toekomst.
Ook al eens problemen gehad met de EGR of wilt u problemen voorkomen? Neem dan gerust contact met ons op.
Wij adviseren u om ons statement te lezen, klik daarvoor hier